consiliul județean va premia 47 de sportivi și antrenori pentru rezultatele din 2023. campionul mondial la minifotbal, mircea popa are cel mai bun punctaj

Consiliul Județean Sibiu a anunțat luni lista sportivilor și antrenorilor care vor fi premiați pentru rezultatele meritorii obținute pe parcursul anului trecut. 

După ce a centralizat rezultatele din anul 2023, Consiliul Județean a dat publicității o listă cu 47 de sportivi și antrenori sibieni, care a fost întocmită în ordine alfabetică. Aceștia vor fi premiați în cadrul Galei Sportului, programată în data de 11 aprilie 2024, la Sala Transilvania. Premiile acordate celor 47 de sportivi și antrenori sunt în valoare totală este de 100.000 lei, sumă alocată din bugetul local al CJ Sibiu.

Pentru stabilirea celor mai buni sportivi și antrenori ai anului trecut, Consiliul Județean Sibiu a dat startul în 29 februarie 2024 la sesiunea de depunere a formularelor pentru înscriere la eveniment.  Până în data de 8 martie 2024, asociațiile și cluburile sportive din județ au fost invitate să depună formularul de înscriere, alături declarația pe propria răspundere privind veridicitatea documentelor depuse.

Cel mai bun punctaj pe anul trecut a fost obținut de fotbalistul Mircea Popa de la Juventus Sibiu, campion mondial cu naționala de minifotbal, acesta acumulând 400 de puncte. Al doilea clasat, cu 315 puncte este antrenorul Alin Lazurca (Puma Sibiu), pentru rezultate excelente la Campionatul Mondial și Campionatele Naționale de Taekwon-Do-ITF.

Cu 200 de puncte, Lucian Stoica (ACS Pangratikon) încheie podiumul, după ce a obținut aurul la a Campionatul Mondial de Pangration Athlima, proba KATO.

Lista celor 47 de sportivi și antrenori poate fi vizualizată aici. 

consiliul județean va premia 47 de sportivi și antrenori pentru rezultatele din 2023. campionul mondial la minifotbal, mircea popa are cel mai bun punctaj

 

 

Ultima oră

Comentariul meu