baia populară a rămas fără director. primăria sibiu a scos la concurs postul

Una dintre cele mai importante instituții aflată în subordinea municipalității, va avea în curând un nou manager. Primăria Municipiului Sibiu anunță că va fi un organizat concurs de ocupare a postului de director al Băii Populare Sibiu. Postul a rămas vacant după plecarea fostului director, Ioana Dăncăneț. Acesta a ales să meargă în mediul privat, astfel că unitatea modernizată în anii trecuți, are nevoie de un nou director. 

Primăria caută un nou director pentru Baia Populară din Sibiu, însă pentru a ocupa acest post trebuie să fie îndeplinite mai multe criterii. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 21 – 03 martie, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mică nr. 25, camera 109. Selecția dosarelor se va face în data de 4 aprilie. (Vezi aici actele pentru dosarul de concurs)

Persoanele interesate de acest post trebuie să știe că au de îndeplinit mai multe criterii, printre care studii superioare de lunga durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în specializarea științe economice, studii universitare de master în domeniul: Finanțe și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

De asemenea, candidații vor avea de parcurs trei probe. Prima probă va fi cea suplimentară, cea de calculator, în data de 11 aprilie, de la ora 8.00. În aceeași zi, de la ora 12.oo se va desfășura proba scrisă. Cele două probe vor fi susținute la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mică, nr. 25, et.1 cam. 109. În data de 16 aprilie, de la ora 10.00, va avea loc interviul.

Printre atribuțiile postului se enumeră îndeplinirea obiectivului principal de activitate al Serviciului Public Baia Populară Sibiu prin organizarea, coordonarea, îndrumarea și controlul acțiunilor și activităților specifice tuturor serviciilor oferite de Baia Populară Sibiu.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA BAIA POPULARĂ 

Redeschiderea Băii Populare Sibiu a fost un moment mult așteptat de sibieni. În urma lucrărilor de renovare, întregul complex a căpătat o altă față. De la aspect și până la funcționalitate – totul a fost major îmbunătățit. Redeschiderea acesteia a avut loc în anul 2021. Baia Populară Sibiu este unul dintre cele peste 30.000 de monumente istorice din România, urmând să fie protejată de orice intervenţie care i-ar putea denatura arhitectura deosebită.

 

Ultima oră

Comentariul meu