fetele de la afc hermannstadt, victorie mare cu poli 2 timișoara
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Fotbalistele de la AFC Hermannstadt au reușit prima victorie în acest an în Liga 2, 2-1 cu Poli 2 Timișoara, formație care era neînvinsă la ora jocului de la Cisnădie. 

Fetele de la AFC Hermannstadt au făcut duminică cel mai bun meci al sezonului în Liga 2, chiar în jocul de acasă contra liderului Poli 2 Timișoara.

Oaspetele au condus cu 1-0 la pauză, dar echipa pregătită de Octavian Budică a întors rezultatul în repriza secundă. Nati Crețoiu și Iris Arsenie au înscris golurile victoriei după faze fixe, lucrate la antrenamente și FC Hermannstadt s-a impus cu 2-1. Poli 2 a suferit primul eșec, astfel că la Cisnădie a fost fericire mare, mai ales că echipa nu înregistrase rezultate pozitive în primele două meciuri ale anului.

fetele de la afc hermannstadt, victorie mare cu poli 2 timișoara
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Din echipa sibiană au lipsit Constantinescu, D. Oana (accidentate), Adam (suspendată) și Răchițan (convocată la U 17).

FC Hermannstadt este pe locul 4 în seria de Liga 2, cu 6 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri.  Pentru că Poli 2 nu are drept de promovare, Olimpia Gherla este mare favorită la accederea în Liga 1.

Echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt.

FC Hermannstadt: Nistor – Bocăniciu, Marinescu, I. Popa, Arsenie – Mărgărit, Dinescu, Băilă – Crețoiu, Frățilă, Chirilă. Au mai jucat C. Popa și Gînfălean. Rezerve neutilizate: Lepșa, Mereș, Goia.

fetele de la afc hermannstadt, victorie mare cu poli 2 timișoara

Ultima oră

Comentariul meu