Buget de aproape 2 milioane de lei pentru Casa de Cultură a Municipiului Sibiu în 2024. Spectacolele de balet și dans, printre principalele evenimente

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu a pregătit pentru anul 2024 o serie de evenimente inedite, dedicate spectatorilor. Printre acestea se enumeră spectacole de dans contemporan și balet, concerte, festivaluri și concursuri. Tot anul acesta va avea loc și programul „Educație culturală și responsabilitate socială”.

Consiliul Local va vota în ședința ordinară de la finele lunii martie, un proiect de hotărâre care cuprinde lista programelor proiectelor culturale prevăzute în proiectul de management al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, pentru perioada de managementpentru anul 2024. Bugetul alocat pentru programul minimal este de 1.978.000 lei.

Programul Casei de Cultură va cuprinde spectacolul de dans contemporan „DinDor’NdoR”, spectacolul de balet clasic „Cenușăreasa”, spectacolele de balet din repertoriul Teatrului de Balet – „Baiadera”, „Romeo și Julieta. Rock Story”, „Despre noi”, „Lacul Lebedelor”, „Spărgătorul de Nuci”, „Gală de Balet”, dar și turnee interne și internaționale. De asemenea, banii alocați vor ajunge și la concertele estivale și la „Ziua Muzicii Ușoare Românești”, dar și pentru programul „Educație culturală și responsabilitate socială” în cadrul căruia se vor desfășura workshop-uri și conferințe.

 

Ultima oră

Comentariul meu