raul opruț va juca în amicalul româniei cu columbia. edi iordănescu: ”nu puteam să îl expunem”

Lăsat în tribună vineri seară la amicalul României cu Irlanda de Nord, scor 1-1, Raul Opruț ar urma să fie titular la următorul joc, cel cu Columbia.

Convocat de urgență la națională după accidentarea titularului Bancu, Opruț a fost lăsat în tribună de selecționerul Edi Iordănescu la meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1.  Pe postul de fundaș stânga a jucat Manea, care la echipa de club evoluează pe bandă dreaptă.

La finalul amicalului cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu a anunțat că nu a fost mulțumit de banda stângă și astfel Opruț va juca în testul cu Columbia din 26 martie.

”A fost un moment care ne-a permis să încercăm. Nu e ușor să joci cu un fundaș dreapta pe postul de fundaș stânga. Mi-aș fi dorit ca banda stângă să facă mai multe. Opruț a venit târziu, nu puteam să îl expunem, sunt șanse mari să joace cu Columbia. Când joci la club și ai moral și tonus, joci bine și la națională. Avem probleme. Îmi e greu să dau minute jucătorilor când e vorba de o echipă calificată la Euro. Mi-aș fi dorit o altă consistență, mai multă rapiditate, mai multe ocazii”, a declarat selecționerul  Iordănescu, la Prima TV.

Ultima apariție la națională a lui Opruț a fost la meciul din preliminariile Euro, 2-1 cu Belarus, din 28 martie 2023.

raul opruț va juca în amicalul româniei cu columbia. edi iordănescu: ”nu puteam să îl expunem”

 

Ultima oră

Comentariul meu