primul eșec acasă în liga 3 pentru acs mediaș. antrenorul ianc: ”în play-off presiunea va fi cu totul alta”

În ultima etapă a sezonului regular din Liga 3, ACS Mediaș a cedat sâmbătă primul joc pe teren propriu din acest sezon, 1-2 cu Unirea Ungheni. 

Fiind matematic în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3, ACS Mediaș a pierdut pe Stadionul ”8 Mai”, 1-2 (1-1) cu Unirea Ungheni. Medieșenii au deschis scorul în minutul 4 prin Avram, care a marcat din penalty, dar oaspeții au întors rezultatul prin golurile lui Astafei din minutele 7 și 56 și au câștigat cu 2-1.

Antrenorul medieșenilor, Mihai Ianc cere echipei sale să reziste la presiunea jocurilor din play-off. ”Față de alte etape ne-a lipsit un pic de agresivitate pe anumite dueluri, poate anumită atenție în defensivă pe anumite momente. În play-off, toate jocurile vor fi pe muchie de cuțit, începem sâmbătă tot cu Ungheni, vă dați seama ce situație, trebuie să creștem un pic ca echipă. Pentru a gestiona astfel de meciuri, mai e nevoie și de altceva, posesie, dinamică de joc, agresivitate. În play-off, toate echipele au șanse egale, se va juca până în ultima etapă. Trebuie să ținem cont că presiunea este cu totul alta la aceste meciuri, aici trebuie să știm să gestionăm și să creștem un pic mai repede. dacă vom reuși acest lucru, vom pune probleme și vom putea să ne batem la primele două locuri” a apus antrenorul Mihai Ianc.

Echipa lui Mihai Ianc va începe play-off-ul de pe locul 2, cu un punct avans față de Ungheni și trei lungimi de Universitar Alba Iulia. Lider este Gloria Bistrița, care are șase puncte avans față de Mediaș.

În primul meci din play-off, ACS Mediaș va juca pe teren propriu tot cu Unirea Ungheni. În play-off, primele patru clasate intră cu punctajul total și mai joacă încă nouă etape, în sistem tur-retur-tur. Primele două clasate la finalul play-off-ului se califică la barajele de promovare.

 

primul eșec acasă în liga 3 pentru acs mediaș. antrenorul ianc: ”în play-off presiunea va fi cu totul alta”

 

Ultima oră

Comentariul meu