concert simfonic dirijat de giancarlo de lorenzo, miercuri la filarmonica de stat din sibiu

Iubitorii de muzică clasică sunt așteptați miercuri, 27 martie, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat unde orchestra va fi dirjată de Giancarlo De Lorenzo, director artistic al Orchestrei Simfonice din Sanremo și dirijor principal al Orchestrei Filarmonice Italiene și al Orchestrei Simfonice din Grosseto.

Un concert important este anunțat de către Filarmonica de Stat din Sibiu. Miercuri vor urca pe scenă Ettore Pellegrino – vioară și Adrian Vasile – violă. Orchestra va fi dirijată de Giancarlo De Lorenzo.

concert simfonic dirijat de giancarlo de lorenzo, miercuri la filarmonica de stat din sibiu

„Următorul nostru invitat, Giancarlo De Lorenzo, este director artistic al Orchestrei Simfonice din Sanremo și dirijor principal al Orchestrei Filarmonice Italiene și al Orchestrei Simfonice din Grosseto. De-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, s-a aflat la pupitrul unor orchestre prestigioase din țara natală, dar și din Germania, Rusia, Polonia, Ucraina, Finlanda, Mexic, Brazilia, Cipru, Portugalia, Turcia, Canada, Marea Britanie, Serbia sau Republica Cehă, dintre care amintim: Orchestra di Padova e del Veneto, I Pomeriggi Musicali, Orchestra Filarmonica Italiana, Istituzione Sinfonica Abruzzese, Magdeburg Philharmonie, Mainzer Kammerorchester, I Virtuosi Italiani, Riverside Symphony Orchestra, Philarmonie der Nationen, Munchen Philarmonisches Kammerorchester, London Mozart Players”, se arată pe pagina de facebook a Filarmoniciid de Stat din Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu