accident între o mașină și o motocicletă în miercurea sibiului. șoferul nu a acordat prioritate

Un accident a avut loc sâmbătă, în Miercurea Sibiului, după ce un șofer nu a acordat prioritate și a lovit o motocicletă. Femeia de pe motocicletă a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Sibiu.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106G, dinspre Apoldu de Jos, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Jina, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă dinspre Săliște spre Sebeș de către o sibiancă în vârstă de 35 de ani. Femeia a fost transportată la spital conștientă. Fără mari probleme de trafic, a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DN1 în localitatea Miercurea Sibiului la un accident rutier unde o motociclistă a fost acroșată de un autoturism. Femeia în vârstă de 35 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului întrucât a suferit un traumatism la mâna. Aceasta este transportată la UPU Sibiu conștientă, potrivit ISU.

Ultima oră

Comentariul meu