starea biciclistei lovită de o mașină de gunoi în iacobeni. a fost transferată la spitalul din târgu mureș

Biciclista lovită de o mașină de gunoi joi, în Iacobeni, a fost transferată de la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu la Târgu Mureș.

Tânăra de 23 care a fost lovită de o mașină de gunoi, în Iacobeni, are leziuni severe la picioare, prin urmare a fost transferată la spitalul din Târgu Mureș. „Pacienta în vârstă de 23 de ani a fost adusă în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu conștientă. Prezintă escoriații la nivelul feței și leziuni severe la unul din membrele inferioare. I s-au făcut investigații medicale în UPU, iar ulterior a fost transferată la Tg. Mureș”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Cristina Bălău.

Reamintim că polițiștii rutieri și mai multe echipaje Smurd au intervenit, joi dimineața, la un accident produs în localitatea Iacobeni, după ce o biciclistă a fost lovită de o mașină de gunoi. Femeia în timp ce se afla pe bicicletă cu copilul ei de trei ani nu s-a asigurat și a fost lovită de autospecială. Copilul a fost rănit ușor.

Citește și: Biciclistă lovită de o mașină de gunoi la Iacobeni

 

Ultima oră

Comentariul meu