copil de 10 ani bătut de o adolescentă în țiglari. băiatul strigă neajutorat: „dă-mi drumul! dă-mi pace!” (video)

Un copil în vârstă de 10 ani a fost bătut de o adolescentă pe o stradă din cartierul Țiglari. Băiatul, vădit speriat, striga neajutorat să fie lăsat în pace, în timp ce alți tineri filmau scenele teribile.

Totul s-a petrecut pe o stradă din cartierul Țiglari din municipiul Sibiu, în data de 7 martie. O adolescentă s-a năpustit asupra unui copil în vârstă de 10 ani. L-a strâns de mâini, încercând să îl lovească. Băiatul, speriat, a încercat în zadar să scape din strânsoarea fetei. 

Potrivit imaginilor furnizate de un cititor Ora de Sibiu, copilul i-a cerut adolescentei să îl lase în pace. „Dă-mi drumul! Dă-mi pace!”, se aude minorul urlând ca din gură de șarpe. Dar în zadar, căci fata a continuat să îl lovească. L-a plesnit cu palma peste față și l-a lovit cu piciorul, trăgându-l de păr. Toată scena teribilă a fost filmată de alți tineri, martori la cele întâmplate. Niciunul dintre ei nu a intervenit pentru a aplana conflictul ci, din contră, au pus paie pe foc. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

Sursele Ora de Sibiu spun că băiatul, în vârstă de 10 ani, locuiește cu bunicii lui, părinții fiind plecați la muncă în străinătate. „Îl cunosc de când era mic, de când avea 3-4 ani. Este un copil foarte slăbuț, la 10 ani are 30 de kilograme. Nu este normal ce s-a întâmplat”, a scris un cititor. 

Poliția face verificări în acest caz. „Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a acestor imagini, la nivelul I.P.J. Sibiu s-au declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință, cu respectarea prevederilor Legii nr. 272/2004R privind protecția și promovarea drepturilor copilului”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu