biletele pentru derbyul ardealului, aproape epuizate. csu sibiu - u cluj se joacă duminică

Biletele pentru jocul CSU Sibiu – U BT Cluj sunt aproape epuizate, Sala Transilvania urmând a fi plină duminică, de la ora 19.15. 

Programat duminică, de la ora 19.15 în Sala Transilvania, derbyul Ardealului la baschet, CSU Sibiu – U BT Cluj se va juca cu casa închisă.

Tichetele costă 30 de lei, se vând online aici și sunt aproape epuizate, pe site fiind încă disponibile doar 75 de bilete în sectoarele A și B, care se vor vinde rapid. Cele din sectoarele C și D sunt deja vândute.

Cum toate tichetele online se vor epuiza, clubul CSU nu mai are disponibile bilete pentru a le scoate la vânzare în ziua jocului la Sala Transilvania. Derbyul Ardealului atrage ca un magnet iubitorii de baschet din Sibiu.

Cred că derby-urile noastre cele mai frumoase, cele mai dorite, sunt cu Clujul. Mă bucur că avem acest acest acest derby al Ardealului. Sper să ajungem să ne ridicăm și noi la nivelul Clujului, chiar să le punem probleme și să încercăm să îi și învingem în sezonul actual. Cred că indiferent de locul pe care terminăm noi în campionat,  îți rămân în minte victoriile cu Clujul” a spus directorul clubului sibian, Horațiu Floca. 

Cunoscutul slogan al fanilor sibieni, ”Hai CSU, întotdeauna peste U” nu se referă doar la aspectul sportiv, ci și la iubirea necondiționată pentru ”vulturi” . Astfel, se anunță duminică  și în tribună un duel electrizant între cele două galerii. 

CSU a făcut un joc foarte bun în tur, la Cluj, unde a cedat greu, 74-80. U BT Cluj este lider în Liga Națională, mare favorită la titlu și a avut un parcurs excelent în Europa în acest sezon.

Universitarii sunt pe 4 în Top 10 și încă au emoții pentru a prinde locul de play-off.

biletele pentru derbyul ardealului, aproape epuizate. csu sibiu - u cluj se joacă duminică

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu