drumuri și poduri alocă 100.000 lei pentru publicitate. director: „datorită promovării am reușit să închiriem utilajele”
Mihai Lisan, directorul Drumuri și Poduri Sibiu SA la prezentarea utilajelor achiziționate în 2022

Drumuri și Poduri, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, alocă anul acesta 100.000 de lei pentru reclame și publicitate. Directorul Mihai Lisan consideră că această cheltuială este o sursă generatoare de venit. 

Drumuri și Poduri Sibiu SA alocă, în 2024, 100.000 lei pentru reclamă și publicitate. Cheltuielile sunt „necesare continuării dezvoltării societății pe parte de marketing, promovare. Societatea identifică în continuare această cheltuială ca fiind o sursă generatoare de venit, cu impact generator de imagine a societății, datorită lucrărilor executate cât și a modernizării parcului auto”, explică reprezentanții societății. 

Consilierul județean Adrian Echert (USR) a întrebat, în cadrul ședinței extraordinare de joi, când a fost supus la vot proiectul privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Drumuri și Poduri Sibiu SA, ce anume va presta, de această sumă, firma de marketing contractată. Directorul general al societății, Mihai Lisan, a enumerat beneficiile pe care le-au adus aceste cheltuieli în trecut, arătând că, o parte din venituri au fost încasate ca urmare a promovărilor de pe rețelele de socializare. 

„Avem o pagină de YouTube unde avem prezentate utilajele noi achiziționate în 2022 și 2023, unde oamenii pot să le vadă. Chiar am reușit să le închiriem și din închirierea lor am făcut aceste cifre cu terții. În anul 2023, am avut 18% din cifra de afaceri a societății realizată cu terții, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. De asemenea, în colaborare cu societatea de marketing, ne promovam lucrările întreprinse atât pentru Consiliul Județean, cât și în colaborarea cu terții, tocmai pentru că ne mândrim cu ceea ce facem și să ne caute dacă doresc și alte societăți, alte persoane fizice, care să apeleze la serviciile noastre. (…) Pentru asta avem o colaborare pe marketing, este un lucru pe care mi l-am dorit de când am venit la conducerea societății. Pe palierul acesta avem deja rezultate, suntem prezenți în colaborarea cu firme din județ, ni se cer oferte, avem proiecte pe care le desfășurăm și realizăm prin prisma acestui fapt”, a spus directorul general al Drumuri și Poduri Sibiu SA. 

Ultima oră

Comentariul meu