Victorie vitală pentru CSU Sibiu în meciul cu Corona Brașov. Universitarii au câștigat cu 93-85 (video)

CSU Sibiu a obținut miercuri seara un succes vital în Top 10, 93-85 cu Corona Brașov și rămâne pe locul 4 în faza a două a Ligii Naționale de baschet masculin, cu șanse mari de merge în play-off.

Baschetbaliștii sibieni nu își mai permiteau pași greșiți în singurul meci accesibil rămas până la finalul Top 10 al Ligii Naționale, cel de acasă, cu Corona.  În Sala Transilvania, ”vulturii” cu reușit cele două puncte cu Corona, care îi mențin cu șanse bune în lupta pentru o poziționare bună în lupta pentru play-off.

YouTube video

Sibiul a făcut un prim sfert perfect și conducea cu 25-13 după 10 minute, părând că va avea un meci facil, mai ales că ulterior s-a dus la 31-13. Brașovenii au echilibrat însă jocul, iar sfertul secund s-a încheiat la egalitate, 23-23.

Corona a controlat al treilea sfert, pe care și l-a adjudecat cu 27-21 și astfel a relansat partida. Sub presiune când oaspeții se apropiaseră la doar 3 puncte, universitarii au reacționat bine și s-au desprins decisiv, 86-72 în minutul 37.  S-a terminat 93-85 și trupa lui Rinkevicius a obținut două puncte importante, care o mențin în lupta pentru primele opt locuri.

CSU are un bilanț de 7-8 și a urcat pe locul 4 în Top 10, dar la finele acestei săptămâni joacă acasă cu liderul U-BT Cluj. Până la finalul Top 10, Sibiul va mai juca în deplasare cu Rapid și Dinamo.

CSU: Uță 22, Threatt 13, Loving 12, Ivanov 11, Gavriloaia 9, Kuti 5, Dragoste 2, Barro 1.

 

Ultima oră

Comentariul meu