sibianul victor cornea s-a calificat în sferturile de la finală ale probei de dublu la murcia

Sibianul Victor Cornea și partenerul său, francezul Theo Arribage au debutat cu o victorie la turneul challenger de la Murcia (Spania) și au avansat în sferturile de finală.

Perechea Victor Cornea/Theo Arribage  este favorita numărul 1 la turneul challenger de la Murcia (Spania). După ce a jucat alături de Arribage în semifinalele ultimului turneu, cel de la Szekesfehervar (Ungaria), Victor Cornea speră să joace finala la Murcia.

În primul meci al probei de dublu de la Murcia, perechea Cornea/Arribage a câștigat miercuri dimineață disputa cu  A.Qureshi (Pakistan)/D.Vega Hernandez (Spania), scor 6-1, 6-4. În sferturile de finală, perechea româno-franceză va întâlni pe J.Choinski (Marea Britanie)/D.Yevseyev(Kazahstan).

Tenismenul sibian este încă în căutarea unui partener stabil, după ce anul trecut a schimbat 16 colegi. În acest an, Cornea a mai făcut pereche cu Balaji, Lajovic și Oswald, iar Arribage este al patrulea partener.

Victor Cornea nu a prins listele la turneele majore ale acestei luni, cele de la Indian Wells și Miami, astfel că s-a înscris la turneele mici.

sibianul victor cornea s-a calificat în sferturile de la finală ale probei de dublu la murcia

 

Ultima oră

Comentariul meu