Pariu interesant al președintelui de la FC Hermannstadt: ”Mihai Butean va merge la Euro”

Aflat la final de contract cu FC Hermannstadt, Mihai Butean este pariul făcut de președintele clubului la naționala de seniori pentru turneul final Euro 2024. 

La fel ca și antrenorul Marius Măldărășanu, care l-a propus aici pe Mihai Butean la națională, președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman are aceeași opinie în legătură cu fundașul dreapta.

YouTube video

”Mihai Butean mi se pare un jucător foarte bun, în ultimul an a fost extraordinar. Dacă va continua la fel, Mihai Butean, eu cred că îl vom vedea la Campionatul European. Sunt ferm convins că va ajunge acolo, timpul ne va demonstra. La cum joacă, nu are cum să nu facă parte din lot, raportându-mă și la ceilalți fundași dreapta” a declarat Dani Coman la emisiunea Prosport Live.

Dani Coman mizează pe imparțialitatea selecționerului Edi Iordănescu. ”Eu pe Edi Iordănescu l-am avut antrenor. El e un om extrem de corect, nici nu-l interesează că vorbim noi acum la emisiune. El dacă va vedea că Butean este mai bun decât Manea și Mogoș, sigur îl va lua. Dacă nu, pot să îl aduc eu pe Butean la ușa hotelului, că tot nu îl va lua”, a mai afirmat conducătorul lui FC Hermannstadt. Andrei Rațiu (Rayo Vallecano) a fost titular pe postul de fundaș dreapta în campania de calificare.

Alți doi jucători de la FC Hermannstadt, Paraschiv și Opruț pot fi și ei în atenția selecționerului, mai ales că au debutat deja la echipa națională.

Mihai Butean (27 ani) are trei selecții la naționala de tineret, dar până în prezent nu a fost convocat la naționala de seniori. În acest sezon, Butean are 31 de apariții în campionat pentru sibieni și 1 în cupă, fiind uneori folosit de antrenorul Măldărășanu și ca fundaș stânga.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică