conducerea lui fc hermannstadt visează frumos pe final de sezon. ”vrem să jucăm finala cupei, va fi la sibiu”

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman anunță obiective îndrăznețe pentru acest final de sezon, în care se vizează finala Cupei României și apoi ieșirea din insolvență. Pentru sezonul următor, Sibiul va avea ca obiectiv clar locurile 1-6 în Superligă. 

FC Hermannstadt a pornit bine play-out-ul, cu un succes clar cu Dinamo și s-a distanțat la 7 puncte de locul 13, primul loc de baraj. Președintele clubului sibian, Dani Coman spune că dacă echipa lui Marius Măldărășanu va lega câteva victorii consecutive, își va asigura liniștea pe finalul acestui sezon.

YouTube video

”Eu îmi doresc să legăm 2-3 victorii, pentru a ne securiza locurile 7-8, să putem trăi acest final de campionat fără emoții și să putem pregăti sezonul viitor. Este important să terminăm cât mai sus pentru fiecare jucător în parte, pentru club, pentru tot ce înseamnă suflarea sibiană. Și din punct de vedere financiar înseamnă mult, una e să termini pe locul 7, alta e să termini pe 10, 11. Anul viitor, cu siguranță ne vom propune să fim în play-off, sezonul acesta suntem angrenați și în cupă, știm cu toții că finala va fi la Sibiu. Ne dorim să jucăm finala” a anunțat Coman la emisiunea Prosport live.

”Momentele de joc fac diferența”

Președintele lui FC Hermannstadt a fost foarte mulțumit de jocul echipei în partida cu Dinamo București, primul din play-out, 3-0 pe noua arenă din Sibiu. ”Chiar am fost mulțumit de modul cum s-au prezentat jucătorii, de cum au gestionat momente jocului, să nu uităm că înainte cu două săptămâni am avut meci cu Dinamo pe Arcul de Triumf și am pierdut. Acum a fost un meci în care am dominat de la început până la final, am practicat un fotbal frumos, ofensiv, iar pe partea defensivă băieții au gestionat momentele extraordinar de bine. Nivelul echipelor din play-out este relativ egal, poate doar momentele de joc fac diferența, se poate întâmpla orice, oricare echipă indiferent de locul pe care îl ocupă acum, dacă pierde două meciuri va fi în zona retrogradării” a spus Dani Coman la Prosport Live.

Datorii de doar 500.000 euro

Datoriile rămase în urma insolvenței sunt de circa 500.000 euro, iar FC Hermannstadt ar putea ieși din insolvență în lunile următoare, pentru a avea dreptul de a ataca cupele europene în sezonul viitor. ”Datoriile sunt în jur de 500.000 euro, nu este o sumă pe care să nu o poată plăti patronii. Ca să ieșim din insolvență, trebuie să avem atuurile necesare pentru a ne propune să ajungem în cupele europene. Vom mai discuta zilele viitoare cu patronii și eu cred că perioada următoare se va ieși din insolvență” a mai anunțat Dani Coman.

conducerea lui fc hermannstadt visează frumos pe final de sezon. ”vrem să jucăm finala cupei, va fi la sibiu”

Ultima oră

Comentariul meu