animal life dă startul campaniilor de castrări gratuite din 2024. prima are loc la rășinari

Animal Life dă startul primei campanii de castrări gratuite din acest an.  Asociația și-a propus să sterilizeze în jur de 400 de câini și pisici din rasă comună.

Atât locuitorii din Rășinari, cât și din restul stăpânilor de animale din județul Sibiu sunt așteptați de către echipa Animal Life la Rășinari pentru a beneficia de castrări gratuite pentru câinii și pisicile pe care le dețin. Campania se va desfășura în perioada 4 – 7 aprilie, pe Baza Sportivă – Valea Stezii, din Rășnari. Campania se adresează tuturor locuitorilor din județul Sibiu care dețin animale de rasă comună.

„Ne-am propus să sterilizăm în jur de 400 de câini și pisici din rasă comună, din tot județul. Oferim castrarea gratuită a animalelor pentru cei care nu își permit să le sterilizeze contra cost”, a spus Georgiana Pop, de la Animal Life.

animal life dă startul campaniilor de castrări gratuite din 2024. prima are loc la rășinari

Sibienii interesați să își castreze patrupedele din rasă comună sunt rugate să se programeze din timp. Stăpânii animalelor trebuie să completeze un formular online sau să sune la numărul de telefon 0723 919 994, de luni până vineri între orele 10:00 – 17:00.

Este foarte important ca patrupezii să îndeplinească mai multe condiții pentru ca operația să decurgă în siguranță. Așadar, trebuie să aibă vârstă minimă de 6 luni și maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. De asemenea, este interzis hrănirea animalelor programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație si să nu trebuie să bea apă înainte operație.

 

Ultima oră

Comentariul meu