se amenajează amfiteatru de vară la șura culturală din gușterița. va fi destinat proiecțiilor de film și spectacolelor

Șura Culturală Gușterița se pregătește pentru sezonul de vară cu un spațiu nou, dedicat activităților în aer liber. Se amenajează un amfiteatru de vară unde se vor ține spectacole și proiecții de film.

Șura Culturală Gușterița este centrul cultural și social dedicat copiilor proveniți din medii defavorizate. Un nou proiect a luat naștere și are nevoie de susținere din partea sibienilor, și anume un amfiteatru de vară destinat proiecțiilor de film și spectacolelor.

„Ideea amfiteatrului de vară a venit din doua părți. În primul rând din nevoia de spațiu, iar spațiul rămas de lângă șură este foarte potrivit pentru amfiteatru deoarece era un colț mort în curtea casei parohiale și ne-am gândit că i-am putea da o utilitate, iar pe spatele șurii vom putea proiecta filme. În al doilea rând, deja am avut foarte multe cursuri de teatru evenimente și spectacole”, a spus preotul Alexandru Ioniță.

se amenajează amfiteatru de vară la șura culturală din gușterița. va fi destinat proiecțiilor de film și spectacolelor

Multe din intervențiile realizate la Șura Culturală au fost realizate cu ajutorul voluntarilor. La fel se întâmplă și în cazul amenajării amfiteatrului de vară, unde un vecin cu escavator s-a oferit voluntar pentru a îndrepta pământul unde va fi amenajat amfiteatrul. Cu toate acestea, Șura Culturală are nevoie de sprijin financiar din partea celor care susțin inițiativa părintelui Alexandru Ioniță. Așadar, ar avea nevoie de 7000 de lei pentru a achiziționa dale pentru pavarea spațiului destinat amfiteatrului de vară. Reprezentanții Șurii Culturale speră ca proiectul să fie finalizat până la începutul verii.

Cei care doresc să sprijine această inițiativă, pot să sprijine proiectul printr-o donație către Parohia Ortodoxă Sibiu Gușterița, Cont lei – RO80BTRLRONCRT0585118901, Cont euro – RO30BTRLEURCRT0585118901, BTRLRO22.

Ultima oră

Comentariul meu