măldărășanu, după trei ani la sibiu: ”nu știu ce va fi din vară” (video)

După trei ani la Sibiu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu spune că a trecut și prin momente dificile când a auzit că șefii clubului au discutat cu alți tehnicieni, dar a depășit acele momente. 

Marius Măldărășanu mai are un an de contract cu FC Hermannstadt, dar spune că nu știe dacă va rămâne și în sezonul următor. După performanțele obținute pe banca sibienilor, Măldărășanu a devenit o țintă tentantă pentru cluburile puternice. Clauza de reziliere a antrenorului este de doar 50.000 euro, o sumă infimă pentru cluburile puternice din play-off.

YouTube video

”Nu știu ce se va întâmpla, sunt fericit la Sibiu, mă bucur că sunt susținut, că băieții sunt extraordinari, nu am avut vreun conflict cu vreunul, pentru că mai am și eu răbufnirile mele. Mai am un an de contract, dar niciodată nu se știe, mai sunt două luni, se pot întâmpla multe” a spus tehnicianul la finalul jocului cu Dinamo, scor 3-0.

”S-a discutat și cu alți antrenori, nu a fost ușor pentru mine”

Marius Măldărășanu spune că a avut și momente dificile, când a aflat că șefii clubului negociau cu alți tehnicieni, dar a depășit acele momente. Tehnicianul nu se vede în viitor la o echipă unde patronii se amestecă peste antrenori.

”Să stai trei ani la o echipă pentru un antrenor, ținând cont că nu există răbdare în fotbal, nu e puțin. Meritul este al celor de sus că au avut răbdare cu mine, pentru că au fost și momente grele, și la Liga 2. S-a discutat și cu alți antrenori în anumite momente, nu a fost ușor pentru mine, am auzit lucrurile astea, am trecut peste ele, mi-am văzut de treabă și totul a decurs normal. Eu am crescut cu FC Hermannstadt și echipa cu mine la cârmă, alături de grupul pe care îl avem și pe care îl scot în evidență, este unit și contează mult într-un sport colectiv. Ce să își dorească un antrenor, decât să fie într-un loc în care este lăsat să își facă treaba? Sunt și în alte părți astfel de situații, dar sunt și alte echipe unde nu prea poți să îți faci și eu nu prea mă văd într-un angrenaj de felul acesta” a mai spus Marius Măldărășanu.

măldărășanu, după trei ani la sibiu: ”nu știu ce va fi din vară” (video)

Ultima oră

Comentariul meu