biciclistul lovit marți dimineață de o mașină pe calea șurii mari a murit la spital

Biciclistul în vârstă de 63 de ani, lovit de o autoutilitară pe Calea Șurii Mari, a decedat la spital la scurt timp de la accident. 

Bărbatul a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță, care l-au transportat la spital. Se afla în stop cardio-respirator. El a ajuns la UPU în stare gravă. Din nefericire, medicii nu au putut să îl salveze.

„Din păcate, pacientul în vârstă de 63 de ani, adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident rutier produs în sensul giratoriu de pe Calea Șurii Mari, zona Hornbach, a decedat. Acesta a ajuns la UPU Sibiu în stare gravă, în stop cardio-respirator. Medicii au continuat manevrele de resuscitare începute de echipajul de pe ambulanță, însă din păcate bărbatul nu a mai răspuns manevrelor, fiind ulterior declarat decesul”, a precizat Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Cum s-a produs accidentul

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că șoferul autoutilitarei nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la dreapta acroșând biciclistul care circula pe partea dreaptă a părții carosabile, în același sens, spre Șura Mare. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Biciclist rănit grav după ce a fost lovit de o autoutilitară 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Il scoate nevinovat pe șofer instanța asa cum a fost si in cazul accidentului din giratoriul de pe Calea Dumbravii cu Mihai Viteazu cu instructorul de la scoala de soferi Prima. Acolo nici macar nu au vrut da arate familiei biciclistului omorat imaginile filmate de camerele video din zona.
    Politia l-a declarat vinovat pe sofer de producerea accidentului iar instanta l-a scos nevinovat.