teribiliștii care s-au dat în stambă și s-au plimbat pe capota mașinii prin sibiu, identificați și amendați de poliție
Șoferul și tinerii urcați pe o mașină în mers la sfârșitul lunii februarie, pe prelungirea Mihai Viteazu în zona de la Troiță, au fost identificați și sancționați de către polițiștii sibieni.
Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce se aflau pe plafonul unei mașini aflate în mers, în data de 28 februarie, pe Prelungirea Mihai Viteazu, în apropiere de Troița din Șelimbăr. IPJ Sibiu i-a identificat, șoferul fiind un tânăr de doar 19 ani. Atât el, cât și pasagerii s-au ales cu amenzi.
„Ca urmare a verificărilor efectuate la nivelul Biroului Rutier Sibiu, polițiștii au identificat și au sancționat contravențional persoanele implicate. Conducătorul auto, un sibian în vârstă de 19 ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 990 de lei pentru nerespectarea regulilor privind transportul pasagerilor, iar cei trei pasageri au fost sancționați cu amendă în valoare de 330 de lei fiecare, pentru încălcarea normelor rutiere privind deplasarea în autovehicul”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Ultima oră

Comentariul meu