marius măldărășanu propune un jucător de la sibiu la națională. ”e cel mai bun fundaș dreapta din țară, la vară îl vom pierde” (video)

Antrenorul principal al echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu anunță că Mihai Butean este cel mai bun fundaș dreapta din țară și crede că jucătorul merită șansa de a fi convocat la echipa națională. 

Marius Măldărășanu se teme că Mihai Butean va părăsi Sibiul la vară, fundașul dreapta fiind la final de contract și solicitând o sumă importantă la semnătură, pe care clubul nu o are în acest moment. Astfel, șansele ca Butean să se despartă de FC Hermannstadt cresc pe măsură ce timpul trece. Chiar și așa, tehnicianul apreciază că Butean și Sota, aflați la final de contract au aceeași implicare la antrenamente și la jocurile oficiale ale sibienilor.

YouTube video

”Din punctul meu de vedere, nu sunt subiectiv deloc, Butean este cel mai bun fundaș dreapta din țară. Edi îl știe de la Astra, Mihai merită mult mai mult, este un jucător extraordinar, pe care probabil că de la vară îl vom pierde. El este la final de contract, s-a ajuns în situația asta, nu prea e în regulă, dar este de apreciat că el nu se comportă cum o fac mulți jucători aflați la final de contract, care nu bagă piciorul, nu se antrenează, dorindu-și să plece, nu vor să se accidenteze. Butean este 100% la antrenament, la joc, este de apreciat, poate îl vom convinge până la urmă. Cu Mino Sota este aceeași situație, îl vedem devotat, el și când joacă prost nu ai ce să îi reproșezi datorită atitudinii lui. Asta e situația, poate sunt discuții ale agenților lor cu alte cluburi, dar am avut și eu discuții cu ei, dar și patronii. Eu mă bucur pentru ei că dau totul și sunt niște exemple” a spus Măldărășanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt.

Un alt jucător aflat în atenția naționalei, fundașul stânga Raul Opruț joacă meci de meci la Sibiu și Marius Măldărășanu crede că acesta trebuie să fie conectat pentru a prinde orice șansă de a merge la Euro. ”Impedimentul lui Opruț e că nu a jucat în Belgia, au fost câteva luni bune în care nu a avut ritm de joc, a pierdut contactul cu echipa națională. E normal că pentru Edi Iordănescu, principalii sunt cei care au dus greul în această campanie, dar depinde de Opruț, mai sunt două luni, se mai pot întâmpla multe, pot apărea accidentări, el trebuie să joace bine, pentru că nu se știe.”

 

Ultima oră

Comentariul meu