imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video)

A sosit cel mai frumos moment al anului, când natura prinde viață. Sibiul, așadar, și-a recăpătat și el frumusețea odată cu înflorirea pomilor. Aflată în apropiere de parcul din Piața Cluj, strada Tudor Vladimirescu arată acum spectaculos datorită zecilor de copaci care, atunci când înfloresc, atrag privirile tuturor trecătorilor.

Primăvara a ajuns și pe strada Tudor Vladimirescu din Sibiu, la doar câteva minute de Piața Cluj. Imaginile cu copacii înfloriți fac înconjurul rețelelor sociale în fiecare an, strada căpătând imaginea unui basm.

imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video)imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video)

În această perioadă a anului, strada Tudor Vladimirescu devine una dintre cele mai frumoase și colorate zone din municipiu. Zona este cunoscută pentru fotografiile, parcă desprinse din basme care ajung mai apoi să fie postat pe Instagram sau Fcaebook.

imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video)

Primăvara și-a făcut apariția și în alte zone din municipiul Sibiu, unde a îmbrăcat copacii și pomii cu flori albe și roz, creând un adevărat spectacol. Iarba începe și ea să crească, iar florile din curțile sibienilor au început să renască după o iarnă grea.

imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video) imagini desprinse din povești la sibiu. au înflorit copacii de pe strada tudor vladimirescu (foto, video)

 

Ultima oră

Comentariul meu