fetița lovită de o mașină în slimnic este în stare critică. „menționați-o pe deni în rugăciunile voastre”

O fetiță în vârstă de 8 ani a fost lovită de o mașină pe DN14 în Slimnic. Micuța traversa strada pe trecerea pentru pietoni când a fost acroșată de un șofer neatent. În urma impactului, ea a intrat în comă și a fost transportată de urgență la spital. 

Accidentul a avut loc în 16 martie, pe DN14, în zona localității Slimnic. Denisa traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost izbită în plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani. Impactul a fost extrem de puternic, astfel că fetița a fost trântită la pământ și a intrat în comă. 

Citește și: Accident la Slimnic. Fetiță lovită de o mașină

Imediat, ea a fost transportată la spital în Sibiu. De atunci, ea a rămas internată, starea sa de sănătate fiind foarte gravă. Medicii sunt rezervați, iar cei apropiați speră la o minune. „Fetița este în stare critică, intubată și ventilată mecanic, cu leziuni traumatice cerebrale, pulmonare și abdominale. Prognosticul este rezervat”, a precizat medicul Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie.

Oamenii se roagă pentru micuța Denisa

Zeci de persoane au transmis familiei fetiței mesaje de îmbărbătare. Oamenii se roagă pentru micuța Denisa și speră să se recupereze cât mai rapid. „Denisa, un îngeraș de fetiță cu ochișorii ca cerul senin, are doar 8 anișori și tot viitorul în față. Însă din păcate a fost lovită pe trecerea de pietoni de către un șofer. Starea ei este una extrem de gravă cu un traumatism cranio-cerebral extrem de grav și se află în comă. Venim la voi cu rugămintea de a o menționa pe Deni în rugăciunile voastre căci numai ele o pot salva”, a scris o persoană pe rețelele de socializare. Și mama micuței a lăsat un mesaj pe Facebook: „Deny te iubesc mult”, a scris aceasta.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu se da nici un exemplu cu șoferi care sa execute o pedeapsa pentru aceste omoruri, asa că nu vă așteptați sa se schimbe atitudinea celor carora nu le pasa de victime.