fc hermannstadt umilește dinamo în play-out. sibiul a bătut cu 3-0, dar “câini roșii” au făcut spectacol în tribune (video foto)

FC Hermannstadt a pornit ca din tun în play-out și s-a impus categoric duminică, scor 3-0 (3-0) în disputa cu Dinamo București.

Peste 9.000 de spectatori au venit duminică pe Municipal, pentru a încuraja Sibiul la primul joc din play-out, cel cu Dinamo. În tribună au fost și mulți suporteri ai ”câinilor roșii” care au completat un spectacol agreabil.

YouTube video

După bătaia de la Dinamo – UTA, de runda trecută, ultrașii din Peluza Sud și-au da în stambă și la Sibiu și au aruncat cu  petarde în fotografii aflați pe marginea terenului. Nu au fost consecințe pentru fanii de la Peluza Sud.

Dacă în tribună oaspeții au dominat, pe teren, FC Hermannstadt a jucat mai bine și a presat în prima repriză în special pe benzi, împingând jocul spre poarta oaspeților.

YouTube video

După centrarea lui Butean, Ianis Stoica bagă mingea în plasă în minutul 16, dar golul este anulat pentru ofsaid. După șase minute de verificări, VAR-ul validează decizia de ofsaid luată de asistent, Ianis Stoica fiind în ofsaid la limită la centrarea lui Butean.

YouTube video

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Sibienii mai irosesc o ocazie uriașă în minutul 24, când, după o aglomerație la un corner, Ianis Stoica șutează în colegul său Murgia, aflat pe linia porții. Defensiva lui Dinamo s-a prăbușit după minutul 37.

Stoica confirmă forma bună și marchează cu un șut violent în minutul 37 la centrarea lui Neguț, după ce inițial portarul dinamovist respinsese în față lovitura de cap a atacantului sibian. Imediat, Balaure are o ocazie mare, dar sibianul era în ofsaid și golul ar fi fost anulat.

Desprinderea vine în minutul 41, când după centrarea lui Balaure, Neguț luftează, Paraschiv greșește preluarea, mingea sare la Opruț și fundașul stânga înscrie pentru 2-0. A fost primul gol al lui Opruț după revenirea de la Kortrjik.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Se face 3-0 în minutul 45, când Paraschiv șutează după centrarea lui Butean, Moura respinge de pe linia porții, mingea ajunge la Neguț, care înscrie din mijlocul careului. Mino Sota era în ofsaid în momentul șutului, dar nu a influențat faza, iar golul a fost validat după analiza VAR. Prezentă la joc la tribuna oficială, primarul Astrid Fodor s-a bucurat din plin la golurile Sibiului

Repriza a doua a debutat mult mai cuminte, mai ales că sibienii au făcut un pas înapoi, pentru a-și conserva avantajul. Măldărășanu a schimbat liniile în minutul 66, când au intrat Fonseca, Biceanu și G. Iancu.

Ritmul părții secunde a fost unul foarte scăzut. Cum era de așteptat, Măldărășanu i-a dat câteva minute și lui Dragoș Iancu, revenit astfel pe teren după accidentarea groaznică din jocul din tur, de la Ploiești.

S-a terminat 3-0 și sibienii au plecat bine în play-out, reușind deja să se îndepărteze la șapte puncte de locul 13, primul care duce la baraj.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure (Dr. Iancu 84), Murgia, Sota (Biceanu 66), Ianis Stoica (Jipa 79) – Neguț (G. Iancu 86), Paraschiv (Fonseca 86).

fc hermannstadt umilește dinamo în play-out. sibiul a bătut cu 3-0, dar “câini roșii” au făcut spectacol în tribune (video foto)

Ultima oră

Comentariul meu