dragoș iancu a revenit pe teren pentru fc hermannstadt la șase luni de la accidentarea teribilă. ”nu mi-a fost ușor” (video)

Accidentat grav anul trecut, la finalul lunii septembrie, Dragos Iancu (21 ani) a revenit duminică pe teren pentru FC Hermannstadt în victoria cu Dinam București, scor 3-0.

Calvarul lui Dragoș Iancu s-a terminat duminică, când tânărul jucător de bandă a revenit pe teren, după șase luni de absență. Pe 24 septembrie 2023, după intrarea violentă a lui Valentin Țicu, tânărul fotbalist al sibienilor s-a ales cu o fractură de peroneu și la ligamentele de la gleznă și a fost operat la Clinica Monza.

A repetat operația pentru a i se scoate tija metalică, s-a recuperat și acum a revenit pe teren pentru FC Hermannstadt, club care l-a susținut exemplar în toată această perioadă dificilă.

”Vreau să mulțumesc echipei, staff-ului, conducerii și nu îl ultimul rând celor de la FCSB, care m-au îngrijit și s-au purtat cu mine ca și cum aș fi fost unul de-al lor. Eu sunt un tip optimist, nu mi-a fost ușor, dar nu mă plâng, acesta este fotbalul. Nici nu mă mai gândesc la ce a fost, că am fost accidentat, vreau să prind cât mai multe minute și să joc cât mai bine și să câștigăm play-out-ul. Am simțit bucurie să revin după atâta timp, după șase luni, suporterii m-au primit cu aplauze și le mulțumesc. Nu am știut că voi juca, Mister mi-a făcut o surpriză. A fost un meci foarte bun, ne-au intrat și golurile, avem câteva zile și revenim la treabă” a spus Dragoș Iancu la Digi Sport.

dragoș iancu a revenit pe teren pentru fc hermannstadt la șase luni de la accidentarea teribilă. ”nu mi-a fost ușor” (video)

Ultima oră

Comentariul meu