atacantul sibiului, ianis stoica după ce a marcat în partida cu dinamo. ”fierbeam înainte de meci”

Ianis Stoica a deschis scorul pentru FC Hermannstadt în minutul 38 al disputei cu Dinamo București, scor 3-0. 

Ca și în jocul recent din deplasare cu Dinamo, Ianis Stoica a avut un gol anulat duminică, în minutul 10 al partidei cu ”câinii roșii”. Duminică, în primul meci al sibienilor în play-out, VAR-ul a confirmat ofsaidul după șase minute de analiză. Mijlocașul stânga s-a revanșat și a punctat spectaculos în minutul 37, când mai întâi a reluat cu capul, mingea respinsă de portar i-a revenit și șutat violent sub transversală.

YouTube video

Ianis spune că sibienii au pierdut calificarea în play-off în jocul pierdut în deplasare cu Dinamo, astfel că s-a bucurat să își ia revanșa contra ”câinilor roșii”.

”A fost un meci greu, l-am așteptat de acum trei săptămâni, acolo am pierdut calificarea în play-off. Fierbeam înainte de meci, așteptam să ne luăm revanșa, suntem bucuroși pentru cele trei puncte. Nu m-am gândit la faptul că putem conduce cu 3-0 la pauză, am fost foarte montat, mai puteam da goluri, am mai avut ocazii, dar importante sunt punctele. Ele ne aduc liniștea, dacă Dinamo câștiga venea la două puncte și automat ne temeam. Am încredere în mine, voi mai înscrie dacă voi juca bine. Antrenorul nostru a spus că trebuie să câștigăm Cupa României și locul 1 în play-out, ne-am montat să câștigăm acest joc” a declarat Ianis Stoica la Digi Sport.

În urma succesul cu Dinmao, scor 3-0, FC Hermannstadt este pe locul 2 în play-out, cu 23 de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu