sibianul victor cornea pierde în semifinalele probei de dublu de la szekesfehervar -ungaria.

Sibianul Victor Cornea a ajuns până în semifinalele probei de dublu ale turneului de sală de la Szekesfehervar (Ungaria), unde a pierdut în super tiebreak. 

Tenismenul sibian Victor Cornea a făcut în premieră cuplu cu francezul Theo Arribage, alături de care a participat la turneul challenger de la Szekesfehervar (Ungaria), dotat cu premii totale de circa 75.000 de euro.

În primul tur al turneului pe zgură, Cornea/Arribage s-au impus cu 6-2, 7-6 în disputa cu I Sabanov/M. Sabanov (Serbia).  În sferturi, Cornea și Arrbibage au trecut de P. Nouza/P. Rikl (Cehia), scor 7-6, 5-7, 10-8 în supertiebreak.

Perechea româno-franceză Victor Cornea/Theo Arribage a fost învinsă vineri în semifinale de cuplul francez Titouan Droguet/Matteo Martineau, cu 3-6, 6-3, 10-8.  Favoriți numărul 2 ai probei de dublu, Cornea şi partenerul său au fost a un pas de finală după ce, la 1-1 la seturi, au condus în super tiebreak cu 6-0 şi 7-2. Adversarii au întors însă soarta semifinalei câștigând şapte puncte consecutive și au câștigat tiebreak-ul cu 10-8.
Cornea şi Arribage au cedat după o oră şi 17 minute, dar s-au ales cu 1.480 de euro şi 30 de puncte ATP la dublu.

Ultima oră

Comentariul meu