scene de groază la sibiu. mașină distrusă de un individ agresiv. martor: „a sărit pe capotă și i-a înfundat parbrizul” (video)

Un incident extrem de grav a avut loc, vineri, în jurul orei 17:30, în trafic în municipiul Sibiu. Un individ agresiv a avariat autoturismul unui șofer. „A sărit pe capotă și i-a înfundat parbrizul”, a povestit un martor. 

UPDATE

Apar noi imagini video cu incidentul teribil petrecut vineri în trafic la Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scene de groază au avut loc, vineri după-amiază, pe strada Rahovei din Sibiu. Un individ periculos a lovit cu picioarele o mașină. La un moment dat, s-a urcat pe autoturism și a lovit cu putere parbrizul cu un coș de gunoi. În interiorul mașinii se afla șoferul. 

Incidentul a atras privirile mai multor trecători. Șoferii aflați în zonă au oprit și au început să îl claxoneze. Unul dintre ei a sunat și la 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție. „Eu eram în trecere și am observat că băiatul respectiv era agresiv. S-a urcat pe mașina omului, o mașină cu numere roșii de Ilfov. A sărit pe capotă, pe parbriz, pe plafon. I-a înfundat parbrizul. Și plafonul s-a lăsat spre interior. A luat un coș de gunoi de metal, din acela tip scrumieră, și a început să lovească mașina cu el. I-a dat în geamuri, în oglindă, în toată mașina. Șoferul era blocat înăuntru. A încercat să plece, dar când s-a urcat pe mașina lui, nu a mai putut. Eu am sunat la poliție și am înțeles că mai sunase încă o altă persoană pentru a veni să aplaneze”, a povestit un cititor Ora de Sibiu. 

Bărbatul a filmat o parte din scenele de groază petrecute în trafic. În momentul în care individul agresiv a observat că telefonul mobil este îndreptat spre el, a aruncat coșul de gunoi spre mașina sibianului. „Din fericire, mașina mea nu a fost avariată. După ce am sunat la poliție și a dat spre mine, am plecat, ca să nu îmi facă probleme”, a spus cititorul. 

Ultima oră

Comentariul meu