csc șelimbăr joacă sâmbătă la cisnădie cu târgoviște. căpitanul ciprian natea: ”să intrăm în play-off cu moral ridicat”

CSC 1599 Șelimbăr poate câștiga sezonul regular al Ligii 2 dacă câștigă sâmbătă (ora 14.00), la Cisnădie, meciul cu Chindia Târgoviște. 

Înaintea ultimei etape din sezonul regular, ”călăreții roșii”  au două puncte avans față de Corvinul și Slobozia. Echipa lui Claudiu Niculescu este sigură de locul în play-off, dar poate merge în Top 6 de pe primul loc dacă câștigă cu Chindia, sau dacă Corvinul și Slobozia nu se impun în meciurile lor. Situată pe 7, adversara Șelimbărului, Chindia Târgoviște mai are șanse mici la play-off dacă câștigă la Cisnădie, iar Buzăul pierde.

Șelimbărenii au disputat primul meci oficial al anului de pe teren propriu pe noua arenă din Sibiu, dar sâmbătă revine la Cisnădie, pentru că Stadionul Municipal este ocupat de meciul echipei de Liga 1 FC Hermannstadt. În funcție de programul lui FC Hermannstadt în play-out, echipa lui Claudiu Niculescu va putea afla ce meciuri din play-off-ul Ligii 2 va putea disputa la Sibiu.

Căpitanul celor din Șelimbăr începând din această iarnă, Ciprian Natea spune că echipa vrea să termine sezonul regular pe prima poziție.  ”Obiectivul nostru este să terminăm sezonul regular cu o victorie și să intrăm în play-off cu un moral ridicat. Trebuie să ducem la bun sfârșit în play-off ce am început în sezonul regular, altfel ar fi păcat de acest sezon foarte bun până acum. Nouă ne-a mers bine fără să ne uităm la clasament, am luat fiecare meci în parte și asta ne propunem și în play-off. Cel mai important meci este următorul”  a anunțat fundașul central pentru Ora de Sibiu.

csc șelimbăr joacă sâmbătă la cisnădie cu târgoviște. căpitanul ciprian natea: ”să intrăm în play-off cu moral ridicat”

”În play-off va fi o luptă aprigă la fiecare meci”

Ciprian Natea anticipează dueluri foarte echilibrate în play-off-ul Ligii 2, acolo unde CSC 1599 Șelimbăr ajunge în premieră. ”Grupul este foarte unit, cantonamentul ne-a ajutat mult, la fel și meciurile de până acum și cred că avem o echipă foarte puternică. Noi știam de la început că nu avem drept de promovare, ne-am gândit doar la următorul meci si sper să o ținem așa până la final. Nu mai contează unde jucăm, am jucat și la Vâlcea sau Avrig,  vrem să câștigăm oricare meci. Lupta pentru promovare va fi foarte strânsă, cred că Slobozia are o prima șansă, dar în play-off va fi o luptă strânsă la fiecare joc”.

Fundașul central  este la Șelimbăr din vara anului 2019, imediat după ce echipa promovase la Liga 3. Sibian get-beget, Natea a jucat până acum doar în județ, la Măgura Cisnădie, FC Avrig și CSC 1599 Șelimbăr.

Biletele sunt disponibile în ziua meciului la casa de bilete a Stadionului Măgura Cisnădie. Costul biletelor este de 20 lei la Tribuna 1 și 10 lei la Tribuna 2. Tinerii cu vârste până în 18 ani beneficiază de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile, dacă vor fi însoțiți de o persoană care a achiziționat bilet.

csc șelimbăr joacă sâmbătă la cisnădie cu târgoviște. căpitanul ciprian natea: ”să intrăm în play-off cu moral ridicat”

 

Ultima oră

Comentariul meu