sibiul, doar pe locul 10 în topul spectatorilor din superligă. media este de puțin peste 5000 de fani

FC Hermannstadt este pe locul 10 în topul mediei de spectatori la jocurile din Superligă, cu o medie de 5.563 spectatori pe joc. 

Dacă în clasamentul Superligii, FC Hermannstadt a terminat sezonul regular pe locul 8, clubul se situează pe poziția a 10-a la media de spectatori. Noua arenă din Sibiu a fost luată cu asalt de fani doar la jocurile cu echipele cu nume din Superligă, precum FCSB, Rapid, CFR Cluj, Dinamo sau Universitatea Craiova.

Conform siteului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, FC Hermannstadt a terminat sezonul regular cu o medie de 5563, reprezentând 42% din capacitatea Stadionului Municipal. Nici aici FC Hermannstadt nu a prins Top 6 și se clasează doar pe locul 10.

Clubul FC Hermannstadt iese în profit după fiecare joc disputat pe Stadionul Municipal din Sibiu, după cum președintele clubului a anunțat aici.  ”Meci de meci facem profit, după ce plătim totul, chirie, jandarmerie ambulanță. La meciul cu FCSB au fost cele mai mari încasări, peste 100.000 euro, asta înseamnă mult pentru noi. După meciul cu FCSB, încasările cele mai mari le-am avut cu Rapid, apoi cu Dinamo” a declarat Dani Coman. sibiul, doar pe locul 10 în topul spectatorilor din superligă. media este de puțin peste 5000 de fani

Ultima oră

Comentariul meu