măsuri sporite de securitate înainte de meciul fc hermannstadt - dinamo. dani coman: ”cred cu tărie că nu vom avea probleme”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman este convins că nu vor fi probleme de securitate la jocul de duminică, de la ora 18.15 cu Dinamo București, primul din play-out-ul Superligii.

Primul meci din play-out, FC Hermannstadt – Dinamo București naște un interes major la Sibiu și se anunță din nou un stadion aproape plin, mai ales că și fanii oaspeților vor veni în număr mare.

Dani Coman, conducătorul clubului de pe  malul Cibinului a anunțat măsuri sporite de securitate la acest meci, pentru ca suporterii să nu aibă probleme nedorite.

”Eu sper să nu se întâmple probleme la noi, de aceea ne vom lua măsuri suplimentare pentru a avea situația sub control. Dar, niciodată nu poți fi sigur, se pot întâmpla diverse lucruri pe stadioane, indiferent de numărul jandarmilor, de pază și tot ceea ce înseamnă asigurarea unui meci. Sunt lucruri care se pot întâmpla, românul e inventiv, dar să nu generalizăm. Noi avem o galerie liniștită, care își încurajează echipa într-un mod foarte civilizat, fără torțe și petarde. Am avut discuții joi cu patronii referitor la securitatea oamenilor care vin la stadion și cred cu tărie că nu vom avea probleme” a precizat Dani Coman la Digi Sport.

Meciul FC Hermannstadt – Dinamo București este programat duminică, de la ora 18.15 pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu