taximetriștii sibieni au plecat din nou la bucurești. 30 de șoferi protestează în capitală
Sursa: Facebook/Taxi Sibiu

Taximetriștii sibieni protestează din nou, miercuri, la București. Treizeci de șoferi se află în Capitală alături de alte câteva mii de persoane venite din toate colțurile țării. 

Mii de taximetriști din toate colțurile țării s-au adunat din nou, miercuri, în Piața Constituției din Capitală. Aceștia le cer guvernanților să le ofere drepturi egale cu cele ale firmelor dedicate transportului alternativ. 

taximetriștii sibieni au plecat din nou la bucurești. 30 de șoferi protestează în capitală

„Asociaţia Naţională a Patronatului Operatorilor de Transport în regim de Taxi ANPOTRT, Asociaţia Banat Crişana – Taxi, Asociaţia de Monitorizare Taxitransilvania, Asociaţia Clubul Taximetriştilor Liberi de Pretutindeni, Asociaţia Taxi Transilvania şi Asociaţia Banat Taxi anunţă un amplu miting pentru data de 13.03.2024. Acţiunea, la fel ca toate mitingurile desfăşurate în cursul anului acesta, este organizată de asociaţiile semnatare în frunte cu ANPOTRT, asociaţie reprezentativă la nivel naţional, aflată într-un parteneriat activ cu Confederaţia Sindicală Naţională Meridian. Protestul va avea loc în Piaţa Constituţiei, între orele 9:00 – 18:00 şi sunt aşteptaţi participanţi din toate judeţele ţării”, se arată într-un comunicat al ANPOTRT, potrivit Digi24. 

În Piața Constituției se află și aproximativ treizeci de taximetriști din Sibiu. Aceștia își doresc să atragă atenția Guvernului și Parlamentului României asupra faptului că, dacă nu vor limita copiile conforme pentru firmele de ridesharing, pe criterii similare cu cele aplicate serviciului de taximetrie, „nu se poate vorbi de o concurență loială între jucătorii din această piață”. 

Citește și: Taximetriștii din Sibiu au mers din nou la București

Ultima oră

Comentariul meu