drumul de legătură între avantgarden și cartierul arhitecților. primarul marius grecu: „este un lucru care se poate face” (video)

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a vorbit în cadrul emisiunii „Ora locală” despre noile proiecte și investiții. Printre acestea, a amintit și de drumul de legătură între Șelimbăr și Cartierul Arhitecților.

YouTube video

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, a declarat într-un interviu la emisiunea „Ora Locală”, că odată cu concretizarea noului PUG al comunei, urmează să se realizeze și un drum de legătură între Avantgarden și Cartierul Arhitecților

„Da, este un lucru care se poate face. În momentul de față nu îl putem realiza pentru până la finalizarea PUG-ului, noi avem avem acolo doar niște drumuri agricole care au suprafață între 3,5 și 4 metri. Restul sunt terenuri private și atunci nu le putem încălca dreptul la proprietate până când nu avem o documentație clară și cea mai clară documentație a unei localități, nu poate fie decât PUG-ul”, a spus primarul Marius Grecu. 

Stadiul noului PUG al comunei Șelimbăr este unul avansat și urmează să fie aprobat. „Referitor, la PUG, în momentul de față a fost aprobată însușirea raportului consultării publicului. Mai departe, urmează ca echipa de proiect depună dosarele pentru avizare. Nu sunt puține, dar sperăm ca într-un timp rezonabil să îl avem pe masă sau să-l aprobăm”, a mai spus primarul Șelimbărului.

Citește și: Sistemul stradal de iluminat din cartierul Avantgarden, preluat de Primăria Șelimbăr. Se amenajează și un sens giratoriu în zonă

 

Ultima oră

Comentariul meu