trei tineri din sibiu care au omorât un om al străzii „din plictiseală”, condamnați la închisoare. unul va sta 17 ani după gratii
foto: arhivă

Trei tineri din Sibiu, care au omorât un om al străzii doar ca să-și alunge plictiseala, au fost condamnați recent de către judecătorii Tribunalului Sibiu, după un proces ce a durat o lună. 

Adolescenții, în vârstă de 14, 15 și 19 ani, au omorât un om al străzii în luna octombrie a anului trecut. Anchetatorii au stabilit că băieții s-au întâlnit în toiul nopții și erau plictisiți. Ca să se distreze, au hotărât să lovească un om al străzii, care dormea pe stradă, în apropiere de Gara Mică din Sibiu, notează stirileprotv.ro. L-au lovit cu pietre și sticle până când omul în vârstă de 71 de ani a leșinat. Într-un final, când s-a trezit, l-au lovit din nou până când l-au omorât. Scenele barbare au fost filmate de unul dintre băieți. 

Omul străzii a fost găsit a doua zi cu oasele capului fracturate și coloana vertebrală frântă. După o lună de suferință, a murit pe patul de spital. 

Criminalii au recunoscut fapta în fața magistraților, care au ținut cont că au fost sinceri. De asemenea, au luat în calcul și faptul că toți trei au crescut în medii familiale dificile. După o lună de proces, aceștia au fost condamnați. Tânărul major, în vârstă de 19 ani, a primit o pedeapsă de 17 ani de închisoare pentru omor calificat. Ceilalți doi, ambii minori, vor fi internați într-un centru de detenție pentru o perioadă de 8 ani. Sentința nu este definitivă. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Doamne…e strigător la cer. Pentru aceștia ar trebui sa se revină la pedeapsa cu moartea!