sibianul mort în accidentul de pe centura avrigului. vecin: „era un om gospodar și un familist. iubea șoferia” (video)

Vasile Voicu este sibianul din Tilișca decedat în accidentul de vineri de pe Centura Avrigului. Bărbatul era apreciat de vecini, drept dovadă aceștia au doar cuvinte de laudă despre el. Sunt șocați de cele întâmplate și nu își explică cum s-a ajuns la o astfel de tragedie, dat fiind faptul că bărbatul era șofer profesionist. 

Un accident înfiorător a avut loc vineri după-amiaza pe Centura Avrigului. Trei oameni și-au pierdut viața în urma tragicului eveniment. Unul dintre bărbații decedați este un sibian din Tilișca. 

Citește și: Accident cu trei morți pe Centura Avrigului

Bărbatul din Tilișca se afla la volanul unei basculante. La intrarea pe un viaduct, acesta a lovit bordura, izbindu-se puternic de un autoturism ce venea de pe contrasens. În urma impactului, basculanta a sărit de pe pasaj și s-a prăbușit în apropiere de calea ferată. Impactul a fost devastator. 

Un alt participant la trafic a surprins scena teribilă cu ajutorul unei camere de bord. PUTEȚI VEDEA AICI IMAGINILE! 

Un ultim omagiu pentru sibianul mort în accident. „Era un om de nota 10”

Rudele, prietenii, colegii de muncă, vecinii și edilul comunei i-au adus un ultim omagiu lui Vasile Voicu, sibianul din Tilișca mort în accidentul de pe Centura Avrigului. Era un om respectat, un om muncitor și un familist convins, așa îl descriu cei care l-au cunoscut. În cursul zilei de luni, o mulțime de oameni s-au adunat la locuința lui. 

sibianul mort în accidentul de pe centura avrigului. vecin: „era un om gospodar și un familist. iubea șoferia” (video)

„Era cunoscut în localitate ca un locuitor bun, cu un comportament bun. Era un om liniștit și gospodar. Nu am avut vreo problemă cu dânsul niciodată. Era un om de familie. Iubea șoferia. Era șofer de meserie. Un șofer cu experiență, învăța și pe alții mai tineri cum să șofeze. Era as în meserie, lucra la aceeași firmă de peste 20 de ani”, a spus Vasile Cîmpean, localnic din Tilișca. 

sibianul mort în accidentul de pe centura avrigului. vecin: „era un om gospodar și un familist. iubea șoferia” (video)

VEZI ȘI: El este sibianul mort în accidentul de pe Centura Avrigului

„Era un om de nota zece. Eu cu copiii lui am lucrat în Germania mulți ani. Problema e că nu știu cum s-a întâmplat, ce s-a întâmplat acolo. Am aflat de pe Internet despre accident, apoi ne-a zis cineva că Vasile a murit. Era șofer profesionist, de la 18 ani tot cu permisul în buzunar a fost. A umblat în toată lumea. Eu de 20 de ani îl știu aici la firma asta. A fost șofer pe TIR, acum pe o basculă mare. Era un om muncitor, nu aveai treabă cu el, nu avea probleme”, a spus un alt localnic. 

sibianul mort în accidentul de pe centura avrigului. vecin: „era un om gospodar și un familist. iubea șoferia” (video)

Primarul comunei Gura Râului a fost și el prezent la locuința sibianului pentru a-i aduce un ultim omagiu. Potrivit acestuia, Vasile Voicu era un om foarte cunoscut și apreciat în Mărginimea Sibiului.

„Nenorocirea este mare. A fost un om foarte cunoscut prin prisma meseriei lui de șofer. Chiar și la Gura Râului, comuna pe care o reprezint eu, ne-a adus destule materiale, îl cunoaște lumea din sat. Toți îl știau ca un om liniștit, un om la locul lui, nu agitat, nu vitezoman. Cine Dumnezeu știe ce s-a putut întâmpla în secundele alea. Era foarte iubit de lume. Se vede câtă lume a venit. Strada e plină, curtea e plină de oameni care au venit să-i aducă un ultim omagiu. Toată comunitatea e șocată, și nu doar de aici din Tilișca unde locuia el, ci toată Mărginimea Sibiului. Era foarte cunoscut în toată zona”, a spus primarul comunei Gura Râului, Călin Gheorghe. 

Ultima oră

Comentariul meu