părinții copiilor de la ”radu selejan” vor să modernizeze curtea școlii. „dorim să creăm un mediu educațional atractiv”

Asociația părinților Radu Selejan participă și anul acest la Maratonul Internațional Sibiu. Drept obiectiv, asociația și-a propus să transforme curtea școlii „de cartier”, într-una smart. 

Asociația părinților Radu Selejan și-a propus să strângă 11.500 de lei, în cadrul Maratonului Internațional Sibiu pentru a reabilita masa de tenis și pentru a cumpăra una nouă, pentru a recondiționa legănele pentru copii și a aparatelor de gimnastică, dar și să extindă suprafața de tartan pentru siguranța copiilor.

„Școala Gimnazială Radu Selejan este o școală de cartier, o școală care încearcă să ofere elevilor diverse oportunități de dezvoltare. Școala a fost amenajată în interior și oferă elevilor condiții bune în care aceștia să își desfășoare activitatea. Ne dorim ca și curtea școlii să devină un spațiu la fel de primitor în care elevii noștri să simtă starea de bine mult dorită de către toți. Principala schimbare pe care ne-o dorim este motivarea elevilor de a vedea în școală un mediu primitor în rândul elevilor, prin crearea unui mediu educațional atractiv pentru copii, un mediu în care toată lumea să vină cu drag și să își desfășoare activitatea într-o permanentă stare de bine”, au transmis reprezentanții Asociației părinților Radu Selejan.

Asociația părinților Radu Selejan a fost înființată în anul 2014 din dorința membrilor fondatori de a veni în sprijinul cadrelor didactice, părinților și elevilor din Școala Gimnazială Radu Selejan cu activități educaționale extrașcolare. În anul 2023, prin participarea la Maratonul Internațional Sibiu, asociația a reușit să doteze curtea școlii cu un sistem audio și să realizeze radioul școlii.

Ultima oră

Comentariul meu