lăcrămioara dărăban, continental sibiu, hr leader of the year la gala industry of tomorrow leadership awards

Lăcrămioara Dărăban, Head of Human Relations, Continental Sibiu a fost desemnată HR Leader of the Year în cadrul Galei Industry of Tomorrow Leadership Awards, un eveniment de recunoaștere pentru toți oamenii care creează valoare și inspirație în domeniul automotive. Festivitatea a avut loc pe 7 martie, în cadrul evenimentului International Automotive Logistics Summit.

Evoluția mea ca și HR manager este strâns legată de cei 20 de ani la Continental Sibiu. Cu o pozitie de leadership, vine si o oarecare notorietate, care aduce cu ea un grad mare de responsabilitate. Astfel ca trebuie sa ne asiguram si de standardele pe care le mentinem in ceea ce priveste propria persoana si cultura organizațională pe care o încurajăm. Modul în care noi ne ghidăm echipele, tonul pe care îl setăm, marchează calitatea experienței pentru toată lumea. Pentru a păstra o echipă agilă, autentică, pasionată, engaged, și noi trebuie sa fim așa, spune Lăcrămioara despre principiile după care se ghidează în carieră.

Categoriile pentru care s-au înmânat premii au fost Lifetime Career Award, HR Leader of the Year, Supply Chain Professional of the Year, Romanian entrepreneurship drive, Innovation in Manufacturing, Startup of the Year, Operational Excellence. Juriul care a ales câștigătorii a fost format din profesioniști din diverse arii de business, cu experiență în domeniu și care se află în contact permanent cu mediul de business.

Evenimentul a reunit lideri de business din industria automotive de la directori generali la directori de HR, operațiuni, supply chain de la diferite companii precum Dacia, Leoni, Rombat, Golde Oradea, ZF TRW, Draexlmaier, Star Transmission, Mercedes-Benz Romania, Zumtobel Serbia, Etem Gestamp Bulgaria, Autoliv, Garett Motion, ifm Efector, Hella, Heckler, KUKA, GIC NOSAG, Kendrion Automotive, ODU Manufacturing, Yazaki, Contitech etc alături de reprezentanți ai autorităților locale – Primăria Sibiu, Clubul German, Germany Trade&Invest, ACAROM.

Potrivit organizatorilor, „Industry of Tomorrow – Leadership Awards” este un instrument multimedia inspirațional dedicat liderilor ce redefinesc, dezvoltă, inovează și confirmă în companii, oameni ce duc businessul la urmatorul nivel, într-o perioadă de transformări și provocări unice.

Ultima oră

Comentariul meu