fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru meciul cu dinamo. prețuri de la 50 de lei

FC Hermannstadt a pus la vânzare online aici biletele pentru primul meci din play-out, cel cu Dinamo București, programat duminică, 17 martie, de la ora 18.15, la Sibiu. 

Așa cum a procedat în acest sezon la toate meciurile tari, conducerea clubului FC Hermannstadt a scumpit biletele și se așteaptă duminică după jocul cu Dinamo la o rețetă financiară de succes.

Costurile biletelor la jocul cu Dinamo sunt de 50 lei la peluză, 90 lei la Tribuna 2 și 100 lei la Tribuna 1. Cum meciul naște un interes mare la Sibiu, cel mai probabil Stadionul Municipal va fi plin duminică, la ora jocului.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.  Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro.

fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru meciul cu dinamo. prețuri de la 50 de lei

Și la această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, începând de vineri, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Începând de vineri, tichetele pot fi achiziționate și de la casieria noii arene din Sibiu.

PROGRAM CASIERIE STADIONUL MUNICIPAL SIBIU:

– vineri, 15 martie, orele 12.00 – 18.00
– sâmbătă, 16 martie, orele 12.00 – 18.00
– duminică, 17 martie, orele 12.00 – 18.30

fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru meciul cu dinamo. prețuri de la 50 de lei

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Felicitari organiztorilor. Suporterii echipei Dinamo primesc bilete cu 20 de lei, iar cei ai Sibiului cu 50,90 si 100. Ma intreb cata minte sa aiba un asemenea conducator de club sa tina mai mult la suporterii echipei adverse. De aia sunt stadioanele goale. Felicitari!!!