atac al fanilor lui dinamo la adresa celor de la fc hermannstadt, după ce clubul sibian a stabilit că cel mai ieftin bilet pentru meciul de duminică va costa 50 de lei
Foto: Peluza Cătălin Hîldan

Peluza Cătălin Hîldan a postat marți pe pagina oficială un comentariu ironic la adresa prețurilor la bilete pentru partida FC Hermannstadt – Dinamo, programată duminică, de la ora 18.15, pe „Municipalul” din Sibiu.

Fanii ”câinilor roșii”  au ironizat pe internet prețurile pentru acest joc,  care sunt de 50 lei la peluze, 90 lei la Tribuna II, 100 de lei la Tribuna I, iar pentru Family Zone prețul este 45 lei pentru copil și 90 pentru adulți.

Însă, FC Hermannstadt a avut aceleași prețuri la jocurile tari din sezonul regular, cu Dinamo, FCSB, CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, la care au strâns sume importante. Cum jocul cu Dinamo atrage publicul, clubul sibian a mărit prețurile pentru primul joc din play-out și speră să reușească din nou o rețetă financiară de succes.

„S-au pus la vânzare online biletele pentru meciul de duminică! Pe ele! Deși în tot campionatul au costat 20 Lei, gazdele noastre au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței, pe lângă cel al primăriei, din partea miilor de Câini care vor invada Sibiul și le-au făcut 50 Lei. Avem toată peluza, iar fiecare sector va fi disponibil online după ce se epuizează cel anterior. De asemenea, se pot cumpăra și în ziua meciului, direct de la stadion, dar nu o lăsați pe ultima sută. Avem 10 autocare pregătite care vor pleca la ora 12:00 din Dinamo, iar prețul unui loc este 65 Lei. Întoarcerea, imediat după meci. Se anunță o nouă invazie a câinilor. Mobilizarea!”, au scris fanii „câinilor”. Amuzant este că într-o postare anterioară, pe aceeași pagină, fanii dinamoviști anunțaseră că prețul biletelor va fi de 20 lei. 

Replica sibienilor nu a întârziat să vină. ”În meciurile cu cluburile de tradiție, respectiv FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid și Dinamo, prețurile pe care le practicăm sunt întotdeauna mai mari decât la partidele împotriva celorlalte echipe din campionat. Asta e politica noastră. Așa a fost mereu” au spus oficialii clubului FC Hermannstadt pentru GSP.

FC Hermannstadt începe play-out-ul de pe locul 9, cu 20 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 14, loc de baraj, cu 15 puncte. Cele două echipe s-au întâlnit recent, pe „Arcul de Triumf”, unde Dinamo s-a impus cu 1-0, după ce reușita lui Ianis Stoica a fost anulată incorect pentru ofsaid.

Ultima oră

Comentariul meu