Super eveniment marca Backyard. Concert cu Theo Rose la Redal Expo

La Redal Expo primăvara începe cu o petrecere marca Backyard ce se anunță a fi plină de energie și culoare. Organizatorii aduc în fața sibienilor una dintre cele mai puternice și populare voci feminine din România.

Theo Rose și formația sa vor susține pentru prima dată un concert la Redal Expo sâmbătă, 23 martie. Evenimentul va începe de la ora 21:00. Din programul serii fac parte și DJ-ii Sebastian și Roberto.

Biletul pentru acest eveniment este în valoare de 70 lei pentru cei care cumpără online. Tarifele biletelor cumpărate la intrarea în locație vor fi mai mari, așa că cel mai bine ar fi să le achiziționați din timp. Pentru rezervări, doritorii sunt rugați să apeleze numărul de telefon: 0743272597.Super eveniment marca Backyard. Concert cu Theo Rose la Redal Expo

Invitații sunt îndemnați să găsească outfituri colorate pentru seara din 23 martie astfel încât să fie în ton cu primăvara și tema petrecerii: Vibrant Colors.

„Este ultimul eveniment în locația Redal Expo. Toată lumea o așteaptă pe Theo Rose, e prima data cand vine la noi. Avem și un dress code: <<Vibrant Colors>> pentru că ne-am gândit odată cu venirea primăverii să facem doamnele și domnisoarele să se îmbrace mai colorat. Avem o capacitate limitată, așa că recomandam clientilor să vină înainte de ora 23:00. Avem și foarte multe rezervări deja”, spune Iulia Daneș, reprezentant Backyard.Super eveniment marca Backyard. Concert cu Theo Rose la Redal Expo

Acesta este ultimul eveniment desfășurat la locația Redal Expo. Organizatorii vor anunța în curând data redeschiderii The Home of Backyard.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică