noi detalii în cazul scandalului de pe strada veselă din blăjel. bătăușii au scăpat de arest
foto: arhivă

Indivizii care au făcut scandal, în 8 martie, pe strada Veselă din Blăjel, au scăpat de arest. Scandalagiii au fost plasați sub control judiciar. 

Cei trei bărbați sunt bănuiți că, la data de 08 martie, în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau pe strada Veselă din localitatea Blăjel, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi, ar fi provocat un scandal în urma căruia au fost distruse mai multe imobile și au fost rănite două persoane. Răfuiala a avut loc între două familii, spun sursele Ora de Sibiu.

Citește și: Bătaie cu bâte pe strada Veselă din Blăjel, între membrii a două familii. Poliția a intervenit cu mascați și câini dresați

În urma scandalului, care a fost stins de mascații veniți în zonă cu câini dresați, trei bărbați au fost reținuți. „La data de 09 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 19, 29, respectiv 34 de ani, toți din Blăjel, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Procurorul de caz a dispus în 10 martie aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar indivizii au scăpat de arest.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu