grevă din nou la lufthansa. mai multe zboruri din germania către sibiu vor fi afectate
Sursa foto: Aeroport Sibiu

Greva de avertisment a angajaților companiei aeriene Lufthansa continuă și săptămâna aceasta. Posibil ca mai multe zboruri dinspre Sibiu spre Munchen și viceversa să fie afectate. 

Sindicatul însoţitorilor de bord ai companiei aeriene Lufthansa le-a cerut membrilor săi să intre în grevă, marți și miercuri pentru a solicita salarii mai mari. Mai mult, sindicatul OZN al însoţitorilor de bord a declarat sâmbătă că greva votată de membri va afecta plecările de pe aeroportul din Frankfurt marţi şi cele din Munchen miercuri.

„Sindicatul OZN al însoțitorilor de bord Lufthansa au cerut să facă grevă pentru marți, 12 martie și miercuri, 13 martie. Drept urmare, Lufthansa se așteaptă la un impact vast asupra programului de zbor. Pasagerii al căror zbor este afectat de greva sindicatului vor primi informații despre anulări în cursul zilei de luni, bineînțeles, și oportunități de rezervare prin poștă sau în aplicația Lufthansa. Regretăm neplăcerile pe care le poate avea reluarea grevei pentru planurile dumneavoastră de călătorie”, au transmis reprezentanții Lufthansa într-o postare pe facebook.

Lufthansa a anunțat că aproximativ 100.000 de pasageri vor fi probabil afectaţi.

În ultima perioadă, tot mai multe curse ale companiei aeriene Lufthansa, pe ruta Munchen-Sibiu au fost anulate din cauza grevelor de avertisment. Citește și: Grevă la Lufthansa. Zborurile din și către Sibiu, anulate pentru mai multe zile

 

 

Ultima oră

Comentariul meu