el este sibianul mort în accidentul de vineri de pe centura avrigului. sute de mesaje de condoleanțe: „dumnezeu să te odihnească în pace, frate drag”

Un accident înfiorător a avut loc vineri după-amiaza pe Centura Avrigului. Trei oameni și-au pierdut viața în urma tragicului eveniment. Unul dintre bărbații decedați este un sibian din Tilișca. 

Alarma s-a dat vineri în jurul orei 16:00. O basculantă s-a izbit puternic de un autoturism pe Centura Avrigului. În urma impactului, aceasta a sărit de pe viaduct și s-a prăbușit în apropiere de calea ferată. Impactul a fost devastator, atât pentru șoferul basculantei, cât și pentru cei doi ocupanți ai mașinii. 

el este sibianul mort în accidentul de vineri de pe centura avrigului. sute de mesaje de condoleanțe: „dumnezeu să te odihnească în pace, frate drag”

Șoferul autobasculantei avea 67 de ani și era din Tilișca, iar persoanele din autoturism erau din Covasna. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Covasna. În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat sub viaduct. Din păcate, toate cele 3 persoane au decedat”, au anunțat, vineri, reprezentanții IPJ Sibiu.

Accidentul a fost surprins de camera de bord a altui participant la trafic. Imaginile sunt absolut înfiorătoare. (VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI) 

Curg mesajele de condoleanțe 

În urma accidentului au murit trei persoane. Una dintre ele este un sibian care locuia la Tilișca. Bărbatul avea 67 de ani. Sute de oamenii au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. 

Familia și cei apropiați sunt în stare de șoc în urma celor întâmplate. Fratele bărbatului a publicat pe Facebook o imagine cu aceasta, însoțită de mesajul: „Dumnezeu să te odihnească în pace, frate drag. Nu te vom uita niciodată. Odihnă veșnică!”. „Condoleanțe! Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste această grea încercare!”, „Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe văru”, „Un șofer de tir nu moare niciodată, pleacă în cursă fără retur. Dumnezeu să-l odihnească”, sunt câteva dintre mesaje. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Și în Covasna sute de oameni îi plâng pe cei doi bărbați decedați. Aceștia au lăsat în urmă cinci copii minori. 

În continuare, polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Păcat de toți….dar de ce se mai lasă să conducă asemenea mastodonți după 65 de ani….reflexe …zero