accidentul cu 3 morți de pe dn1 la avrig, filmat cu o cameră de bord. imaginile sunt tulburătoare (video)

Un conducător auto aflat în trafic a surprins pe o cameră video de la bordul mașinii, accidentul grav petrecut vineri seară la Avrig. Pe imagini se vede cum camionul lovește în plin o mașină și apoi plonjează în gol de pe pod.

Imaginile sunt tulburătoare. Practic mașina lovită în plin de camion nu a avut nici o șansă în fața mastodontului. Autoturismul a fost lovit în plin, iar acest lucru se vede și pe imaginile video surprinse cu o cameră de bord de la o altă mașină aflată în trafic.
Reamintim că un sibian și doi bărbați din Covasna au murit vineri în urma accidentului de pe Centura Avrigului.

YouTube video

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului și au stabilit cine sunt victimele accidentului mortal.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Covasna. În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat sub viaduct. Din păcate, toate cele 3 persoane au decedat”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. nu cunosc drumul respectiv si este foarte bine ca se vine cu aceste completari, insa consider ca este inadmisibil cum se fac verificarile ITP ale masinilor grele care circula la noi pe sosele, multe dintre ele dand de gandit la felul cum arata starea precara a cauciucurilor (vechi, fara profil, coapte de-a dreptul) fumul gros de motorina care persista minute in atmosfera sub forma unei ciuperci ca te poti ascunde dupa el; din surse TV se pare ca avut loc o explozie la caciucul fata al camionului, cercetarile sa confirme acest fapt; poate daca camionul nu avea acea viteza, erau in viata 3 oameni acuma; in articol vad ca se doreste mai degraba sa fi fost salvata viata soferului vinovat de producerea unui accident criminal prin care nu a dat nici o sansa celor 2 ocupanti ai autorturismului inmatriculat cu numere de CV; un pic de apel la ratiune ar fi necesar ! Lacomia patronilor care isi trimit la moarte soferii in trafic cu masini in neregula, nedormiti etc. nu are limita, banul ochiu’ dracului

  2. Cauza accidentului a fost ALTA!!! CAPCANA DE LA INTRAREA DE PE POD CE A CONSTAT IN ACEA MARE BORDURA DE BETON APĂRUTĂ BRUSC ȘI ACEA MARE TREAPTĂ (PRAG) DE BETON. Acele “amenajări” criminale nu respectă niciun fel de coduri de proiectare europene sau românești. Infrastructura României este PLINĂ de tot felul de capcane mortale. Autoritățile indolente tac și inventează alte cauze ale accidentelor pentru a nu-și face dușmani printre cei care au autorizat / aprobat astfel de capcane criminale!!!
    Intrați vă rog pe google maps și vedeți capcana de acolo, vă trimit și link mură în gură, poate cineva va face niste sesizări pe la Politie, Parchet, administratorul drumului!
    https://www.google.com/maps/@45.737218,24.3838321,3a,48.7y,310.79h,78.1t/data=!3m6!1e1!3m4!1sX4zBDofCJ9jTHiJ_aecZsA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

    1. Boss exista indicatoare care te avertizeaza ca e drum cu denivelari+ se poate circula cu prudenta in zona aia, nu mai cauta explicatii si in coduri de proiectoare si alte balarii. Exista zone mai periculoase ca acestea, nimeni nu-ti amenajeaza drumul ideal ca sa circuli bine si cand te scobesti in nas.

    2. Nu e adevarat ce spui. Soferul camionului e de vina din cauta ca a acrosat capatul de bordura inclinata de unde incepe si balustrada podului pe partea lui drapta. Asta se vede pe imagine caci se deplasa mult pe dreapta – vezi distanta de la linia alba care delimiteaza benzile si rotile camionului. Se vede cum e aruncat in aer cu partea din fata dreapta mai intii, iar mai apoi cu rotile din spate dreapta. Incearca sa redreseze si intra pe contrasens. Nu sunt vinovati cei de la drumuri si poduri sau “autoritatile” cand soferii o iau pe trotuar. Deplasati-va la locul faptei si vedeti urmele de pe bordura trotuarului podului. E clar nu?
      Ori a fost obosit ori neatentia – facea altceva la volan.