președintele lui fc hermannstadt, ironic după ratarea play-off-ului: ”obiectivul nostru a fost să câștigăm campionatul, dar nu l-am îndeplinit” (video)

Prezent sâmbătă seara pe Arena Națională la jocul Rapid – FCSB 4-0, președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a discutat cu presa și despre obiectivele sibienilor în play-out-ul Superligii. 

Fost jucător al Rapidului, Dani Coman a fost bine dispus după succesul clar al giuleștenilor contra liderului FCSB, scor 4-0. Astfel, oficialul lui FC Hermannstadt a glumit atunci când a fost întrebat de obiectivele lui FC Hermannstadt pentru finalul sezonului.

YouTube video

”Va fi un play-out antrenant, de la locul 7 la locul 16 orice echipă se poate lupta pentru retrogradare sau pentru locurile de baraj. Obiectivul nostru a fost să câștigăm campionatul, dar nu ni l-am îndeplinit. Acum am rămas cu celălalt obiectiv, acela de a ocupa locurile 7-8”  a spus Dani Coman la Digi Sport.

FC Hermannstadt va porni în play-out de pe locul 8, cu 20 de puncte, la fel ca și UTA. U Cluj va fi prima la startul play-out-ului, cu 21 de puncte. Față  de sezonul precedent de play-out, Sibiul va juca acasă 5 meciuri și doar 4 în deplasare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu