marius măldărășanu se așteaptă la un play-out dificil: ”diferența e foarte mică, vom tremura”

După înfrângerea suferită vineri la Cluj, 0-1 cu CFR, Marius Măldărășanu a vorbit despre lupta teribilă care se anunță în play-out pentru evitarea retrogradării. 

Sibiul a fost foarte aproape de play-off, pentru că rezultatele indirecte au ajutat-o și cu un succes la Cluj ar fi prins locul 6. Deși a jucat bine și a avut ocazii, FC Hermannstadt a primit gol în prelungiri și a pierdut astfel și un punct important la startul play-out-ului.

Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor se așteaptă la jocuri total diferite în play-out. “Din păcate am pierdut pe fondul unui joc bun. CFR are calitate. Efortul a fost unul mare, pentru că nu i-am lăsat să joace pe calitățile pe care le au. Am avut câteva ocazii bune, dar din păcate am plecat învinși. I-am încurajat pe jucători pentru că chiar dacă am pierdut, am pierdut pe fondul unui joc bun. Mergem înainte. Ne așteaptă nouă meciuri grele. Deja e alt campionat. Se joacă cu totul și cu totul altceva” a anunțat tehnicianul. Măldărășanu spune că lupta va fi foarte strânsă. ”La cum a fost acest campionat, era clar că echipele care vor juca în play-out, după înjumătățire, se vor bate pentru retrogradare, pentru că diferența e foarte mică. Vom tremura, dar am încredere în băieți. Le-am și dat două zile libere, ca să revină descărcați de această supărare. De luni dăm drumul iar la treabă”, a spus Marius Măldărășanu la finalul jocului de la Cluj.

FC Hermannstadt a pierdut vineri seară, 0-1 cu CFR Cluj. Sibienii au acumulat 40 de puncte în sezonul regular și vor începe în play-out de pe locul 8, cu 20 de puncte, la fel ca UTA. U Cluj va porni prima în play-out, cu 21 de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu