trafic feroviar blocat în urma accidentului cu 3 morți de pe centura avrigului. circulația unui tren de călători afectată (update)

Traficul feroviar este blocat între stațiile Porumbacu și Avrig în urma accidentului de pe Centura Avrigului în care și-au pierdut viața trei oameni. 

UPDATE

Traficul feroviar s-a reluat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Traficul feroviar este temporar oprit pe relația Braşov – Sibiu, între stațiile Porumbacu și Avrig, după ce, vineri după-amiază, a avut loc un accident rutier pe pasajul suprateran de intrare în orașul Avrig, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Un tren plin cu călători așteaptă în gara din Avrig deblocarea traficului. „În prezent este afectată circulația unui tren de călători, R 2514, care staționează în stația Avrig, așteptând redeschiderea circulației”, se menționează în comunicat.

CFR SA le cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că intervențiile desfășurate la fața locului au drept scop reluarea circulației în cel mai scurt timp şi în condiții de siguranță.

Citește și: Trei oameni morți în accidentul de la Avrig. Coliziune între un autoturism și un camion în urma unei explozii la roată

Ultima oră

Comentariul meu