Strada Trifoiului din Șelimbăr va fi în sfârșit modernizată. Primarul Marius Grecu: „Lucrurile se mișcă” (video)
Sursa foto: Google Maps

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a declarat în cadrul emisiunii „Ora Locală” că urmează să fie demarate lucrări de modernizare a străzii Trifoiului. Edilul a explicat de ce  nu s-a putut interveni mai rapid.

YouTube video

Strada Trifoiului este printre puținele străzi din comuna Șelimbăr care nu au fost asfaltate. Primarul comunei, Marius Grecu, a explicat de ce nu a putut fi modernizată până acum și când vor începe lucrările.

„Aș dori aduc în discuție Strada Trifoiului, o stradă foarte importantă. Abia am finalizat pe finalul anului trecut trecerea în proprietate a acestor cote părți care nu ne-au aparținut. Avem în continuare o problemă cu CFR-ul pentru că, poate lumea nu știe, dar Căile Ferate Române s-au intabulat pe drumurile noastre de expropriere. În acest moment, pe strada Trifoiului, am avut această problemă, respectiv era un CF continuu care se suprapunea cu CF-ul Căilor Ferate. Sper să nu ajungem până la urmă în instanță pentru atunci acel tronson din zona gării, de vreo 300, 400 de metri, am fi în dificultatea să îl amenajăm”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Cu toate acestea, edilul susține că lucrările de modernizare a străzii Trifoiului vor începe de îndată ce legea va permite. „Am luat decizia de a face o dezmembrare, practic de a rupe proiectul, lăsăm suprafața care nu ne aparține în documente și să efectuăm partea care există deja în domeniul public. Lucrările au început deja de anul trecut, s-au făcut săpături pentru cablaj metropolitan, pentru trecerea în subteran a rețelei de iluminat public. Lucrurile se mișcă. Am primit avizul pe buget, vom da drumul și la procedura de achiziție pentru lucrări efectiv, iar în luna iulie, la prima rectificare, când ne permite legea o facem, vom prinde banii necesari pentru modernizarea străzii Trifoiului”, a mai spus Primarul Șelimbărului.

Citește și: Drum de legătură între prelungirea Mihai Viteazu din Șelimbăr și DN1. Stradă nouă și între Doamna Stanca și zona Avantgarden 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „….de ce nu s a putut interveni mai rapid”! Toți scrieți nuanțat,auzi ” mai rapid”!Cine nu știe înțelege că nu s a putut anul trecut că au fost probleme.Oamenilor , am locuit 8 ani pe Trifoiului, mincinoșii de la Imobiliare mi-au recomandat apartament ul că într-un an doi se face strada.8 ani din 2013 până în 2021 am locuit acolo nu s a mișcat o pietricică.Din cauza asta am și plecat că mă saturasem de praf și de lipsa transportului in comun,ce sa facem nu avem toți mașină! Întrebarea mea este:ce aveți acum in plus ca acte și ca legi față de cei 8 ani trecuți în zadar?De ce acum se poate și până acum nu?