sâmbătă se reia liga 4 sibiu. păltiniș rășinari și voința sibiu se bat pentru titlul județean

ACS Păltiniș Rășinari (35 puncte), Voința Sibiu (34 puncte) și FC Avrig (31 puncte) reiau sâmbătă lupta pentru titlu în Liga 4 și cu speranțe la promovarea în Liga 3.

Liga 4 Sibiu se reia sâmbătă, 9 martie, când este programată prima rundă a returului cu doar 13 echipe. Din păcate, Unirea Miercurea-Sibiului s-a retras în această iarnă și fiecare echipă pe care urma să o întâlnească va câștiga la masa verde.

ACS Păltiniș Rășinari și Voința Sibiu sunt principalele pretendente la titlul județean, fiind despărțite de un singur punct. Cel mai probabil, meciul direct din runda a 20-a, programată pe 20 aprilie ar putea conta enorm.În tur, la Rășinari, gazdele au câștigat cu un catagoric 3-0.

Dragoș Năstase: ”Probabil meciul direct cu Voința va fi printre jocurile decisive”

Păltiniș Rășinari are și avantajul unei baze sportive cochete, iar antrenorul Dragoș Năstase speră în promovare. ”Noi sperăm să fim cei care o să promovăm și o să ne luptăm până la final. O să fie un drum lung, meciuri grele, dar sperăm să o luăm pas cu pas, fiecare etapă în parte. Ne-am întărit, sper să fie toți băieții valizi, va depinde de forma fiecăruia. Ne-am pregătit bine, am avut amicale bune, am atins ce ne-am dorit. Dacă ajungem în aceeași situație la meciul cu Voința din etapa a 20-a, probabil că acel joc va fi unul din cele decisive, dar mai sunt etape până acolo, este o bătălie deschisă oricui rezultat. Noi avem discuții cu primarul și ne va ajuta la Liga 3 în cazul că promovăm, Primăria va fi sponsorul principal, dar mai sunt persoane din Rășinari dispuse să ajute” a spus Dragoș Năstase, antrenorul liderului. Păltiniș Rășinari i-a adus în această vară pe  Cosovan (Avrig) și Standima (Inter).

Cosmin Vâtcă:”Cu Rășinari avem lupta, dar toate jocurile sunt decisive”

Voința Sibiu are dezavantajul că nu are o bază proprie și este nevoită să joace în alte părți, pe Obor sau la Cisnădie. Antrenorul Cosmin Vîtcă spune că echipa este gata să facă pasul spre Liga 3. ”Cu Rășinari avem lupta, dar tot campionatul este decisiv, mai sunt echipe bune care pot să încurce. Toate meciurile sunt grele la acest nivel, ne concentrăm pentru fiecare meci în parte. Am adus jucători care ne vor ajuta foarte mult, facem o echipă bună. Infrastructura în Sibiu este o problemă, dar important e să promovăm și vom găsi soluții unde să jucăm” a anunțat Cosmin Vâtcă.

sâmbătă se reia liga 4 sibiu. păltiniș rășinari și voința sibiu se bat pentru titlul județean

La Voința au venit în această iarnă Fl. Stelea (Deva), Jica, Cîrstean (ACS Mediaș), A. Moldovan (Dumbrăveni) și au părăsit echipa Dugulan și L. Condrea.

La patru puncte de lider, FC Avrig este și ea în calcule, însă realistic șansele sunt foarte mici. Pentru a mai spera la titlul județean, Avrig trebuie să câștige în deplasare cu Păltiniș Rășinari și Voința.

sâmbătă se reia liga 4 sibiu. păltiniș rășinari și voința sibiu se bat pentru titlul județean

sâmbătă se reia liga 4 sibiu. păltiniș rășinari și voința sibiu se bat pentru titlul județean

 

Ultima oră

Comentariul meu